maanantai 1. helmikuuta 2016

Yläkerta etenee

Yläkerrassa on tasottelut hyvässä vauhdissa, mikä onkin sinänsä hyvä kun mietitään aikataulua mikä on asetettu. :D Pian pitäisi päästää hiomaan, sillä hommaa vielä on vaikka kuinka ja kuusi viikkoa aikaa. Aikataulun on laatinut meidän pieni maha-asukki, jonka olisi määrä tulla maailmaan 17.4. Äitiysloma alkaa kuuden viikon päästä ja tavoitteena oli että saisi opettaa esikoista omaan huoneeseen ennen uutta tulokasta. On tässä monta rautaa tulessa samaan aikaan, ei voi muuta sanoa... :) Mutta ilman viime tippaa mitään ei tulisi tehdyksi, vai kuinka se oli.

Tässä kuvia yläkerrasta viikonlopulta (älkää antako rojun häiritä) ;

Aulaa. Levyttämättömälle seinälle on tulossa vaakapaneeli. Vasemmalla näkyvä antenni olisi varmaan syytä jo pikkuhiljaa siirtää ulos? ;)

Aulasta työhuoneeseen päin. Ihanat vs-ikkunat :)

Meidän tuleva makuuhuone.

Vaatehuone. Ei liene epäselvää kuka tämän valtaa ;)

Esikoisen tuleva makuuhuone.
Itse en ole paljoa yläkerran eteen tehnyt, vaikka alunperin suunnittelin tasottelut ja hoimiset hoitavani. On siinä hommaa selvitä jo ihan perus arjesta töissä käyden, ja viikonloppuna ei huvittaisi enää heivata esikoista mummin hoitoon kun sitä yhteistä aikaa on muutenkin niin vähän. Onneksi on ollut muita apuna että yläkerta on edennyt. :) Kiitos siis jo tässä vaiheessa ko. henkilöille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti