sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Kalustevalintoja yläkertaan

Innostuin yksi päivä pohtimaan kalustevalintoja yläkertaan. Melko selkeät on visiot taas, mutta nehän ehtii vielä muuttumaan. :) Vessan kalustus olisi tätä linjaa;

Laatikon "ovena" tämä malli.
Vetiminä kromiset nupit.
Altaana Sofi-kulhoallas, tai muu vastaava.
Tasona harmaa tammi.

Allaskaapisto toteutetaan todennäköisesti ihan vain kahdella isolla laatikolla. Pitää vielä vähän mittoa vessaa kuinka siellä on tilaa, jos sinne saisi yhden kaapin sopimaan. Kalusteet valkattu täältä; http://mellano.fi/ .

Peili voisi olla jotain tämäntyylistä;
http://jysk.fi/sisustus/peilit/peili-maribo-70x90cm-valk-korkeakiilto
Seinät maalataan niin, että peiliseinä tulisi hohkakiveä ja muut paperin sävyä. Lattiaan ehkä joku vaalea muovimatto (nopea ja helppo laittaa, sekä pitää puhtaana).

Toinen vaihtoehto olisi myös ikean hemnes kylppärikalusteet, jos ikinä sinne asti päästään;

http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S09903108/


Samalla pitäisi hommata kahteen päätymakuuhuoneeseen vaatekapit. Riippuen minkälaiset nuo "Linna" ovet on isompana, niin ovet olisi samat tai samantyyppiset ja vetiminä jompi kumpi noista nuppivetimistä. Ylös saisi laittaa jonkinlaisen koristelistan kuten meillä on keittiössä, riippuen vain siitä mihin ja miten kaapit sijoittuu. Tällä tietoo kaapit tulisivat todennäköisesti oven viereen jos vain mahtuu, yksi tankokaappi ja kaksi hyllytasollista kaappia. 

Ihan vähän houkuttelisi samalla vaihtaa kodinhoitohuoneen vetimet noihin mustiin antiikkinuppivetimiin. Katsotaan kuinka käy, hinta ratkaisee :)

Seinät alkavat olla varttia vaille että saa alkaa pohjamaalia telaamaan. Suunnitelmat ei ole paljoa ehtineet muuttua matkan varrella, yksi paneeliseinä on tullut lisää mutta maalisävyt olisi paperia ja hohkakiveä.

2 kommenttia:

  1. Olipas mukava löytää blogisi! Meillä on parhaillaan käynnissä vessa remontti ja täältä löytyi vinkkejä! Taidan jäädä seurailemaan :) ja Hei! Tervetuloa vastavierailulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva tietää että blogista on ollut hyötyä! :) Ja mukava saada seuraajia, kiitos!

      Poista