maanantai 1. helmikuuta 2016

Ulkovalaistus

Kyllä, meillä on valot nyt myös ulkona. :D On toki ollut jo muutaman kuukauden, en vain ole saanut päivitystä aikaiseksi. Tältä ne näyttää;Lisää ulkovalaistusta tulee sitten joskus kun pihatyöt alkaa. Mutta nyt pärjätään näillä :) Parvekkeelle pitäisi kans jotakin valoa suunnitella, ehkäpä ulkonurkkiin semmoiset ylös ja alaspäin valaisevat.

Vielä puuttuu tuolta mansardipäädyn ja päätykolmioiden osalta nurkkalautaa ja koristelautaa, samoin toiselta puolelta. Ei ole paljosta kiinni... Maalattavaa olisi ensi kesänä ainakin terassien katot. Se vasta syvältä onkin, ylöspäin maalaaminen. Ei ehtinyt maalaamaan ennen paikalleen laittoa niin nyt sitten kävi näin. :) Toiseen kertaan maalaamista aloitetaan sitten jossain vaiheessa kun on käytä kertaalleen kaikki läpi.

3 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää! Millaiset valaisimet teillä on tuolla ulkona? Mä oon käyttänyt tunteja siihen, kun olen metsästänyt meille, sisälle ja ulos valaisimia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mies hommasi nuo ulkovalaisimet netin kautta, enkä muista että mistä ja millaisia mutta yritän muistaa kysyä! Olivat kuitenkin todella edullisia (~20€/kpl) verratessa muihin samantapaisiin "spotteihin", ja silti energiatehokkaita. Saa nyt nähdä kuinka pitkäikäisiä. Mutta selvitän ja linkitän jos löydän ko. valaisimet! :)

   Poista
  2. Nyt muistin kysyä (pienellä viiveellä) meidän ulkovaloista. Ne on tämmöiset; http://www.lamppu.fi/product/18012/led-alasvalo-45w-230v-ip21-valkoinen
   Eli IP21 luokituksella, mikä meidän "sähköasentajan" mukaan menee kun on sateelta suojassa räystään alla. :)

   Poista