keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Valaisimia

Nyt kun yläkerran valmistuminen alkaa olla lähempänä, olen alkanut miettimään valaisimia. Väliseiniä kun pystyteltiin, suunniteltiin että yläkerran aulaan tulee neljä seinävalaisinta. Porrasaukon kohdille kaksi ja vastakkaiselle seinälle kaksi. Silloin vähän jo pohdin minkälaisia ne olisi, ja päädyin nyt tilaamaan tälläiset;

PR-HOME Classic- seinävalaisin

Samalla tilasin ruokailutilaan uuden valaisimen;
PR-HOME Manchester kattovalaisin

Ja meidän tulevaan makuuhuoneeseen tälläisen;
Ellos Home Lovely- kattovalaisin


Jos sattuu löytymään jotain kivempaa meidän makkariin, niin tuon valaisimen voi laittaa "työhuoneeseen" tai olohuoneeseen :) Hinnoilleenhan nuo valaisimet tulevat, mutta ne kumminkin on semmoisia mitä ei ihan ensimmäisenä olla vaihtamassa niin mieluusti ostaa sitten sellaiset mistä oikeasti tykkää (ettei tosiaan tarvitse olla heti vaihtamassa :D ).

Nykyiset olohuoneen ja ruokailutilan valaisimet (alhaalla kuvassa) siirretään yläkerran toisen päädyn makuuhuoneisiin, eli olohuoneeseen olisi nyt mietinnässä jokin kiva valaisin mikä sopisi tuon ruokailutilan valaisimen kanssa yksiin. Vielä ei ole tullut sellaista vastaan mikä herättäisi samanlaisia "ihana!" tunteita kuin tuo RT:n valaisin sai aikaan, mutta turhapa sitä on kiireehtiä kun on vielä aikaa miettiä ja katsella.

Olohuoneessa ja ruokailutilassa tällä hetkellä IKEAn JÄRA- varjostimet

Eteiseen haluaisin kans pikkuhiljaa jotain valaisinta, siellä kyllä on alasvalot mutta ne on liian kirkkaat ja väärän sävyiset että niitä käytetään vain siivotessa. :D Tulee aivan laitosmainen olo kun ne pistää päälle. Yleensä eteisessä palaakin vain senkin päällä pöytävalaisin. Joten, summasummarum, meidän alasvalot on aivan turhia väärän sävynsä vuoksi, ettei niitä juurikaan käytetä. Onkohan tämä nyt niitä asioita missä on säästetty väärässä paikassa vai onko tilattu jotain minkä on pitänyt olla aivan jotain muuta (värilämpötilaltaan)? En muista yhtään mikä oli silloin meininki kun niitä tilailtiin, sekaannuinko asiaan sen kummemmin. ;) Näitä samoja alasvaloja (siivousvaloja) on myös olohuoneessa.

Vielä pitäisi siis katsella olohuoneeseen ja työhuoneeseen, sekä vessaan valaisimet. Ja eteiseen, jos sitä nyt tähän samaan rytäkkään hommataan edes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti