sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Talokierros jatkuu, 1. kerroksen olohuone

Tässä kuvia 1. kerroksen olohuoneesta;
Warmauunien "Eerika" takka
Sohvista, lipastoista ja tv-tasosta olikin aikaisemmin juttua täällä, eli uusia hankintoja ei olohuoneeseen tarvinnut tehdä :) Jalka- ja kattolamppu tarttui samalla reissulla Ikeasta mukaan kun haimme ruokapöydän tuolit. Verhotangot saatiin noin kuukausi sitten, tuli heti paljon "pehmeämpi" fiilis kun tammikuusta asti ollaan ilman verhoja sitkuteltu. Alkaa olla jo melko kotoista täällä, ei enää niin "raksamaista" jos ei kurki ikkunasta pihalle ;)

6 kommenttia:

 1. Kiva nähdä teiltä kuvia! :) Kaunis koti ja niin saman tyylinen ja samassa tilanteessa oleva koti kuin meillä ( myös Rauhala, 1,5 kerrosta mansardilla). Muutettiin kanssa helmikuun alussa ja nyt alkaa hiljalleen näyttää kodilta. Pihalla on täys kaaos, jospa saisi edes nurmikkoa ensi kesänä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olenkin käynyt kurkkimassa teidän blogia, mukava nähdä miten moneksi sama talomalli muuntautuu huonejärjestelyjen osalta. Teillä on myös kauniin näköistä, saman tyylisiä pinta ratkaisuja! :D Saa nähdä tosin jos ensi kesän aikana saisi myös ulkoa päin talon näyttämään "asutulta" :)

   Poista
 2. Good Morning,
  oh, what a very lovely house you have. Created with a lot of fantastic taste and love! Congratulations! Beautiful done!
  A happy time
  Elisabeth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! We really love our home and this place where we've built it. It's nice to hear that you can see that from these pictures! Made my day <3

   Poista
 3. Hei teillähän on jo valmista ja näyttää todella upealta!! Paljon onnea uuteen kotiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valmista ei vielä ole kuin 1. kerros ja osa kellarista, mutta pikkuhiljaa edetään ulkopuolella ja jossain vaiheessa pakko aloittaa myös 2.kerrosta :) Voiton puolella silti! :D

   Poista