torstai 2. lokakuuta 2014

Talon julkisivut

Noh, ehkä kaikki ymmärtää että tämä on työmaa, joten kaunistahan tämä ympäristö ei ole :)
Tässä muutamia kuvia talon julkisivuista viime viikonlopun jäljiltä;


Maalaus urakka olisi enää pientä vaille valmis. Nyt vaan näyttää siltä että tämän viikonlopun aikana ei paljoa maalailla, ainakin huomisesta on tulossa sen verran kostea päivä. Talon väriksi valittiin vaalean harmaa sävy ncs s 2502-y ja valkoisella nurkkalaudat, ikkunanpielet ym. Vielä puuttuu rännit ja kaikki mahdollinen taloa ja pilareita kiertävä koristetilpehööri, nurkkalaudat... Sokkeliin ajateltiin valmiiksi pinnoitettua sokkelilevyä, jolla kierrettäisiin myös terassit ympäri. Tämä on toki vasta suunnitteluasteella, missä ratkaisevin tekijä taitaa olla hinta. 

Piha ei ole malliltaan vielä sitä mitä pitäisi, mutta sekin jää talveksi vielä mietintä asteelle miten sitä lähdetään muokkailemaan. Itseä ahdistaa tie joka vie katokseen, se on liian lähellä pääsisäänkäyntiä. Saa nähdä pehmeneekö mies talven aikana ajatukseen että sitä siirrettäisiin kauemmas ;) Olisi se kiva että etupihalla olisi edes VÄHÄN tilaa, eikä tarvitsisi tehdä mitään aidan pätkiä tuohon pääportaiden eteen suuren pudotuksen takia ja ettei etupiha loppuisi kuin seinään. portaat leijuu vielä ilmassa, eli vielä pitäisi maanpintaa nostaa ja muotoilla jonkin verran, katsoo sitten tarvitseeko vielä porrastusta lisää.

Ei siis toivoakaan että ensi kesänä vielä nurmikkoa leikattais, harmillista. ;)2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että tulit takaisin. :) Kovasti olen odottanut blogin päivitystä, meillä kun on melko samanlainen projekti meneillään. Tervetuloa vastavierailulle. :D Ja tsemppiä kovasti rakentamisen keskelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että joku vielä näitäkin lukee! :) Yritän olla jatkossa hieman aktiivisempi, nyt kun on taas vauhtiin päästy ;D Kävin kurkkaamassa teidän blogia, näyttää hyvältä! Pitää joskus perehtyä ajan kanssa :) Ja kiitos, tsemppiä myös teille!

      Poista