sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Kellari olisi enää pientä vaille valmis

Ovet puuttuu, suihkuseinä asentamatta, laminaatti ja jalkalistat laittamatta... Siinä ne suurimmat? Ei olisi iso urakka että saisi siivota kellarin tilat asuinkäyttöön. Oleskelutila tulee täyttymään meidän nykyisistä kamoista niin ettei tarttis hommata kuin vaatekaappi, eli senkään osalta ei tarvitse kauheasti värkätä. Muuta kun miten ne saadaan kaikki mahtumaan niin että tilasta tulisi kumminkin viihtyisä :D Se jää nähtäväksi. Vaatekaappi on pakko ainakin saada sopimaan, sellaista kun ei ole suoranaisesti vaatteille tällä hetkellä vaan ne majailee meidän kahdessa Malm- lipastossa. Erittäin rasittava säilytystapa joka päiväisille vaatteille :) Yläkertaan on myöhemmin tulossa vaatehuone ja joka huoneeseen omat kaapit. Tässä kuvia viime viikonlopulta;

Saunasta tuli ihan jees :) Olin kauan aikaa sitten päättänyt että seinät ja katto vedetään tummalla, mutta viime hetkellä aloin epäröidä että josko sittenkin vaaleaa... Pitäydyin päätöksessä ihan senkin takia että sitä valkoista ja vaaleaa on kylvetty jo joka paikkaan :D Ajattelin että lauteet saisi olla vaaleat. No niistä ei nyt tullut niin vaaleaa kun olin ajatellut, Hommattiin valmiit elementit mitä oli saatavilla tervaleppänä ja lämpökäsiteltynä haapana, joista haapa oli miellyttävämpi. Ainoastaan selkänojat, runko ja jalkataso piti askarrella itse. Mieheni veli on sen verran luova rakennusmies että hänellä ei kauaa tämän saunan kanssa mennyt. :) 

Katsotaan jos ensi viikon aikaan saisi viimeistään laminaatin oleskelutilan puolelle, sitten enää ovet ja listat. Että miten mukavaa kun tämäkin etappi alkaa olla jo voiton puolella, ja pian pääsee omaan saunaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti