maanantai 13. lokakuuta 2014

Kellarin tilat siivottu ja muuttovalmiina

Tämmönen siitä sitten tuli;


Muutama lista on vielä kiinnittämättä, yksi kynnys puuttuu, rasiat laittamatta... kaikkea pientä mutta valmiilta se jo näyttää :) Kristalliplafondi löysi paremman paikkansa pesuhuoneesta, 1. kerroksen vessaan plafondi oli vähän liikaa (sinne sitä aluksi suunniteltiin, mutta oli liian iso ja kirkas). Sinne hommattiin toisenlainen valaistus, vähän huomaamattomampi koska vessan peili on jo itsessään näyttävä (Askon Ornament). Täytyykin vilauttaa kuvia 1. kerroksen vessasta tässä lähiaikoina :)

Pesuhuoneen peiliongelmakin on ratkaistu (tässä aiempi postaus), ehkä. Taitaa käydä niin että Ikea kutsuu :D Ikean Songe peiliä katsottiin jo aiemmin mutta jostain syystä se ei ollut niin kiva... Nyt kun uudemman kerran sitä katselin ja mittailin paikalleen, se olisi justiin sopivan kokoinen! Ehkä se nyt sitten menettelee ;) 

Songe 910x1300

Tässä koeteippailua miten peili asettuis paikalleen :D ;


On sieltä Ikeasta muutakin tuotavaa eli ei sinne pelkän peilin takia lähdetä :)  suurempia taitaa olla pinnasänky ja patja, meidän tulevaa jouluvauvaa varten <3 . Peiliä ei saa netin kautta tilattua, joten vaihtoehtoja ei taida olla. Vaatekaappi tilattiin Maskusta minkä luvattiin tulevan tällä viikolla.

2 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää. Pääsette pian saunaan.
  Ja onnea vauvanodotukseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Sauna on jo koekäytetty ja hyväksi todettu (malttamattomia kun ollaan) ;)

   Poista