perjantai 20. joulukuuta 2013

Meillä tulee hanasta vettä...

... ja pytylle saa istua sunnuntaina. =)
1 kerroksen vessa on tämmöisessä kuosissa;


Hana on Granan "Rosa", ja suihkuksi valitsimme Granan "Saga" suihkusetin. Pönttö on IDO:n korkea malli kaksoishuuhtelulla. Allas ei ole vielä lopullisesti kiinni, tai välttämättä edes oikeassa asennossa. Pitäisi ensin ottaa nuo suojamuovit pois tuosta tasolta.

Keittiössä hanaksi valikoitui Hansgrohen kaatuva malli, mikä edesauttaa ikkunoiden pesua. Oikeastaan muita vaatimuksia ei hanalle ollutkaan. Tarkkaa mallia en muista, mutta löytyy kyllä papereista jos jollakin muulla on samanmoinen hana hakusassa. :)Kodinhoitohuoneessa ihan perus hana, Granan "Empis";Tilattiin hanat, suihkut ja pöntöt netin kautta, on muuten helppoa! Tavara tulee kotiin asti ja valinnanvaraa löytyy älyttömästi. :) Altaat kuului kalustepakettiin.

Meillä on myös laminaatit lattiassa;
Nämä löytyi Seinäjoen K-raudasta, hyvällä plussa- tarjouksella. =) Leikkuria ei löytynyt mistään noin leveänä kuin tuo laminaatti on, mutta en kyllä kauheasti siihen aikaa kuluttanutkaan.

Makuuhuoneen ovi ja lattialistat ympäriinsä on nyt paikallansa, ja portaat tuli eilen tuhannen palasina;

Joulun pyhiksi puuhaa... 

Tämmöiset Pislan ovenpainikkeet tilattiin Kärkkäisen verkkokaupassa;


Malli oli "Leea" ja värinä mattakromi. Varmuuden vuoksi tilattiin myös Pislan peitelevyt ja vääntönupit että väri olisi varmasti sama.

1. kerros alkaa siis olla portaita vaille valmis siivottavaksi. Kellaria ei enää edes yritetä saada ennen muuttoa kuntoon, on jo niin kova hinku omaan kotiin. Toivotaan vaan että mielenkiinto ei ihan täysin lopahda kun saamme muutettua, etenkin sauna olisi kova sana. Täytyy päivitellä kellarin tilannettakin joku päivä kun tuo kuvien lisääminen on nykyään niin helppoa, kiitos Lumian ja Skydriven. :) Ennen oli niin kovan työn takana saada kuvat kamerasta koneelle, kun nyt ne on siellä jo valmiina! Toki laatu ei ole ihan sama kuin olisi järkkärillä otetuissa kuvissa, mutta saa luvan kelvata. :)

6 kommenttia:

 1. Hei, oletko ollut tyytyväinen ovenpainikkeisiin? Onko tukevat ja hyvät?
  t. Lissu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ainakaan vielä ole osannut moittia ovenpainikkeita, ei ole alkanut "löystymään" tmv. Hyvin tukevilta ne minun käteen tuntuu ja vielä ei ainakaan uudesta ole muuttunut :)

   Poista
 2. Mitenkäs keittiön hana, onko ollut mieluisa? Tuota samaa ollaan katseltu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Keittiön hanaan ollaan oltu tyytyväisiä, kyllä niissä eron huomaa kun vertaa kodinhoitohuoneen halppis hanaan :) Veden sopiva lämpötila löytyy heti, eikä muutu toisin kuin kodinhoitohuoneessa sitä saa säädellä koko ajan (oletan että johtuu hanasta :D ). Ja keittiössä on kyllä hyödyksi tuo ulosvedettävä suihkuputki, etenkin kun on iso allas.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta, täytyypä laittaa tilaukseen. Ja onnea pienokaisesta! :)

   Poista