maanantai 16. joulukuuta 2013

Lamppuhankintoja

Keittiöön ei ajateltu laittaa mitään tasovaloja, vaan korvataan ne ikkunoiden eteen hommatuilla kahdella lampulla. Pähkäilin moneen otteeseen hakisiko Ikeasta parinkympin lamput ja säästäisi, vai sijoittaisiko vähän hintavampiin SIA:n lamppuihin mitkä bongasin Sisustuskokonista Alajärveltä. No niinhän siinä kävi että en saanut niitä mielestäni ja ne siellä vielä roikkui kuukauden jälkeen vaikka olin jo päättänyt jättää ostamatta. Vaihtoehdot olivat nämä;

SIA:n valaisin

Ikean Kroby-valaisinHienot nuo SIA:n tummat lamput, eikö? ;) Ne on nyt odottamassa asentajaansa. Tein vielä kaiken lisäksi taktiset ja jätin rahapussin kotiin kun kävimme nämä ostamassa. =) Hups... Miehenihän se niistä sitten pulitti.

Toinen pakollinen lamppuhankinta oli vessaan (oikeastaan ainoa pakollinen), se löytyi Tuurista, Keskiseltä. Katselin kristallisia lamppuja kosteaan tilaan, ja nämä kaksi kuvassa näkyvää oli halvimpia IP44 kristallilamppua mitkä miellytti silmää. Toinen oli n.10-20e halvempi, mutta tuolla hintaerolla ei ollut enää niin merkitystä ja otin sen kumpi sopii mielestäni paremmin meidän 1 kerroksen vessaan. Sieltä tarttui siis tuo oikeanpuoleinen matkaan;Loput lamput saavat jäädä vielä kauppaan, vaikka mieli tekisi ostaa kaikki kerrasta. Meiltä löytyy aikaisempiin asuntoihin hommattuja lamppuja muutamia millä nyt pääsee alkuun, ja alasvaloja löytyy olohuoneesta, eteisestä, keittiöstä ja kodarista. Näillä mennään =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti