sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tilannekatsaus

Niin se aika taas vierähti, yhtäkkiä kolme viikkoa edellisestä postauksesta... Ei vaan ole ehtinyt, ja sillon kun olisi ollut aikaa niin ei ole jaksanut. Arvatenkin :)
Noh, nyt meillä on välipohja, yläpohja puhallusvillaa vaille, iv kanavat ja viemäröinnit vedetty näiltä osin ja itse iv-kone, ulko-ovet on paikallansa, peltikatto on paikallansa, lämmöt plussan puolella, pieniä korjauksia tehty hormin alapäähän (joku viksu on ehkä jo kuvista kattellut että ei noin.... ;D ), hormin muuraus alotettu, takan taustaseinä muurattu, saunan ja pesuhuoneen välinen seinä muurattu ja pesuhuoneen seinien muuraus aloitettu ... Mitähän vielä. 
Pesuhuoneessa muurataan ulkoseiniä vasten olevat seinät niin että väliin jää tuuletusväli. On kyllä tullut ohjeistustakin että jos vedeneristykset tehdään kunnolla ei tuuletusväliä tarvita, mutta tuntuu melko hurjalta vetää suoraan eristeharkkoon vedeneristys. Sen vertaa en ole selvittänyt mitä määräykset tähän sanoo, mutta kannustalon kuvissa kyllä on ohjeistus tuuletusvälille.
Yläkerta on nyt sillä mallilla mille se tulee jäämäänkin puhallisvillojen jälkeen, lattialankut ei ole vielä lopullisesti paikallansa että saadaan liesituulettimen kanava eristettyä jne. Siitä sitten jatketaan joskus. Julkaisukelposia kuvia ei ole vielä yläkerrasta mutta niitä tulee vielä joskus :)

Kuvakatsausta;


Nyt pitäisi mennä styroksia latelemaan 1. kerrokseen, jos sinne saataisiin valu 10 viikolla. Sillon pitäisi tulla myös puhallusvillat yläpohjaan. Vinot osat levytettiin, vaikka alunperin oli laskettu sekin puhallusvillalle. Alkoi villat loppumaan kesken ja ruvettiin selvittelemään että sinnehän on laskettu puhallusvillat. Ajan myötä ei kovin hyvä ratkaisu, mutta saatiin se vielä muutettua niin että puhallusvillat ei tule kuin tasaiselle osalle (sitäkin joutuu varmaan vielä puhaltelemaan tulevaisuudessa lisää...).

Nyt hommia jatkamaan...

2 kommenttia:

  1. Heippa! Teille on tulossa ihana koti :), jäänpä seurailemaan projektianne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva saada uusia lukijoita :) Täytyypä käydä joskus ajan kanssa vastavieraissa!

      Poista