torstai 28. helmikuuta 2013

Ensimmäisiä hankintoja (NYT JO)

Saimme kihlajaislahjaksi lahjakortin Sisustus Kokoon Alajärvelle, sekä rahaa "valonlähteeseen". Ajattelin yhdistää nämä kaksi lahjaa ja hankin Kokosta kaksi pöytälamppua jotka on ollut mielessä jo jonkin aikaa. Ajattelin ensin kattolamppua, mutta ei oikein osaa vielä päättää minkälaista niin päädyin sitten näihin; 

Ne sopii melkein mihin vaan, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, eteiseen... Kuten kuvasta näkyy, en malttanut pakata niitä muiden tavaroiden uumeniin odottamaan uutta kotia. :) 
Perfect Home kutsuilta tilasin nuo kynttilänjalat, vielä vain kynttilät uupuu. Nekään ei päätynyt suoraan pahvilaatikkoon...


Toinen hankinta joka oli "pakko ostaa kun oli alennuksessa" on tämä ihanuus;
Askon Ornament peili 112 x 87 antiikinvalkoisena. Tarkoituksena olisi sijoittaa tämä 1. kerroksen vessaan, katsoa miltä väri näyttää siellä ja jos ei miellytä niin maalia pintaan (hopeaa,valkoista, mustaa tmv.). 
Josko sitä nyt jättäis nuo sisustamiset hetkeksi ja keskittyis itse rakentamiseen. Jonkin verran on vielä matkaa siihen että saa pintamateriaaleja lähteä valkkaamaan.

Huomenna onkin jo perjantai, joten toivotan hyviä viikonloppuja jo tässä vaiheessa! Toivottavasti saadaan auringonpaistetta lauantaille, vuorossa olisi häät jossa mies toimii bestmanin virassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti