torstai 11. lokakuuta 2012

Vessan ja pesuhuoneen kalusteet

Kalusteista tehtiin kaupat tuossa jokin aika sitten Ala Cartén kanssa.
Kalusteita tulee pesuhuoneeseen, 1. kerroksen vessaan, kodinhoitohuoneeseen, eteiseen ja keittiöön. Yläkerran kalusteet jätettiin vielä pois, kun sen valmistumisajankohta on vielä jossain tulevaisuudessa. 
Vielä olisi ainakin vaatekaapin tarvetta joko 1.kerroksen makuuhuoneeseen, tai kellarin oleskelutilaan. Makuuhuoneesta vaan saattaa tulla liian ahdas jos sen ainoalle ehjälle seinälle tukkii vaatekaapit, eli ehkä niiden paikka voisi olla kellarin pitkällä seinällä? Voisi toimia käytännössäkin kun tila toimii myös "pukuhuoneena".

Tässä muistinvirkistykseksi pohjakuva kellarista ja 1 kerroksesta;

Kellarin pesuhuoneen kalusteista tulee suurinpiirtein tämmöset;Taso on vain "joku", minkä saa vielä vaihtaa, samoin vetimet. Mietin tasoksi joko tummaa pähkinää, vaaleaa tammea, tai ihan valkoista. Vetimet on myös mietinnässä, tällä hetkellä "in" on nuppivetimet :) 
Mieli varmasti muuttuu vielä moneen kertaan, ja aika paljon on myös laattavalinnoista riippuvaisia.


Tässä on 1 kerroksen vessa;
Vessan suhteen on myös samoja ajatuksia kuin pesuhuoneen. Tuo vessan allas näyttää vähän potalta, mutta voin kertoa että se ei ole todellisuudessa tuon näköinen :D

Täytyy paremmalla ajalla laittaa loput kuvat kalusteista, mm. keittiö :)

Tontilla tilanne on jo edennyt sille mallille että anturat valettiin tiistaina, ja ensimmäiset harkkorivit on muurattu. Siistiä! Tästäkin kuvia tulossa kun ehdin :)

Edellis kerrasta oppineena, ei sateista torstaita kaikille! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti