keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Kellari alkaa olemaan jo voiton puolella!

Taitaa tulla enemmänkin kuvakollaasi tästä postauksesta :) 
Mutta tässä tapauksessa kuvat kertoo enemmän kun tuhat sanaa (sovitaan niin).

Näin on hommat jo edennyt, viikosta 41 tähän saakka ;


Kuten näkyy, kuvanlaatu on vaihteleva kun osa on otettu puhelimella jossa kuvausominaisuudet ei oo parhaimmat mahdolliset. Sen verran voin nyt kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa, että vihaan noita rakennustelineitä (joita todennäkösesti tullaan vielä kasaamaan ja purkamaan moneen kertaan), sekä vihaan kaikenlaisia valumuotteja (joita vielä on purkamatta). NIIN! Se siitä tunteenpurkauksesta =)


Lumi tulla tupsahti justiin sopivasti kun oli kellari suojattu pressuilla ja seinät jo täydessä korkeudessaan valuinensa. Sisäseinät on myös muurattu saunan "takaseinää" lukuunottamatta. Kaikki viemärit on vedetty kohdillensa, lattia täytetty ja eristetty. Enää puuttuu lattian lämmitysputket ja valu, mikä tehdään sitten kun ehtii.

HUOMENNA tulee ontelolaatat. Vähän jännittää kuinka paljon on tullu tyrittyä kuvien kanssa, ei voi syyttää kun itteään jos laatat ei yllä tuelle asti. :D Ontelolaatat toimitetaan Kyyjärven Betsetiltä.


Pitäkää peukkuja!!!


2 kommenttia:

  1. Peukut on pystyssä! Milloin teidän talon arvioitu saapumisaika on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, nyt on laatat asennettu ilman suurempia murheita. :) Tammikuun toiselle viikolle on arvioitu talopaketin toimitus, että enää tässä ei mikään hirveä hoppu ole. Saa pitää (ehkä) pienen tauon ennen h-hetkeä.

      Poista