keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Kodinhoitohuoneen, keittiön ja eteisen kalusteet

Tässä taas lisää niitä lupaamiani kalustekuvia! :)

Kodinhoitohuonetta yritettiin saada vähän suuremmaksi kuin alkuperäisessä messurauhalassa, etenkin kun pesutilat siirrettiin kellariin. Ei siitä nyt paljoa suurempaa loppujen lopuksi saatu, mutta mahtuu sinne pieni "naulakkotila" penkkeineen ja vähän enemmän kaappitilaa kuin alunperin;


Tasot ja vetimet ovat TÄÄLLÄKIN vielä pohdinnan alla, välillä tämä kuvan mukainen suunnitelma vaikuttaa hyvältä, ja välillä taas käy mielessä se nuppivedin (ai mikä pakkomielle? :D )... Onhan tässä aikaa miettiä.


Ainoat "melko" varmalla pohjalla olevat kalusteet on keittiössä ja eteisessä. Keittiöön TULEE se nuppivedin ja vaalea tammitaso, koska se näyttää näin hyvältä;

...Aika herkku.... :)


Kalustekauppaan sisältyy keittiön kaikki kodinkoneet, mikä mielestäni oli ihan hyvä diili (yksi vaiva vähemmän). Hinta oli siedettävä ja AEG tuskin on huonoimmasta päästä kodinkonemerkkiä.

Keittiön kalusteet näyttää siis tältä ;Kodinkoneet tulevat valkoisena, ja tiskikone integroituna tuohon korotettuun tasoon. Allas ja liesituuletin ovat ainoastaan rosterisena. Ajattelis että rosterinen liesituuletin olisi ihan mukava "säväys" muuten valkoiseen keittiöön, vai säästääköhän siinä taas väärässä paikassa? Oli nimittäin halvempi kuin valkoinen. :) Mitä mieltä, onkohan se ihan järkyttävä näky, vai sulautuuko se keittiöön? Onhan se allaskin rosteria, ja vetimet...? 

Eteisessä jatkuu sama linja;Sama ovimalli "Nuvola" ja valkoinen runko on siis kaikkialla paitsi kodinhoitohuoneessa.Seuraavaksi vois lisäillä kuvia kellarin vaiheista, kun taas aikaa liikenee. Se on kahta harkkoriviä vaille korkeudessaan!

Nyt unten maille, tänä aamuna oli herätys puoli viis aamulla ( aivan liian aikasin! ) , ja piti lähteä töiden puolesta päästämään Etelä-Suomeen päin. Huomenna vielä työasioita jonka jälkeen takasin oman kullan kainaloon :)Öitä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti