tiistai 25. kesäkuuta 2013

Pesuhuone / 1. krs vessa


Pesuhuoneen ja vessan laatat olisi nyt tontilla.


Tässä on vielä viimeisimmät kalustekuvat;


1. krs vessaKellarin ph

Tasoksi tulee nyt sitten kiiltävä valkoinen, ja molempiin tiloihin tulee seinälaattana platean valkoista ja harmaata. Lattialaattana fiestan 10x10 valkoinen. Tässä kuva siitä Platea laatasta;http://www.k-rauta.fi/ideatjavinkit/uutta/pages/viettelevankaunisplatea.aspx

Samanmoinen koristelaattarivi kuin kuvassa on tulossa pesuhuoneeseen yhdelle seinälle. =) Muutenhan tuo Platea on ihan sopuhintaista laattaa, mutta noilla koristelaatoilla tuppaantuu tuo hinta olemaan aina kohdillansa! No, kerran se vaan kirpaisee... Toivottavasti. Pesuhuoneet ja vessat on kumminkin sellaisia tiloja mitä viimeisimpänä aletaan "remontoimaan", ellei satu jotain vahinkoa. Meidän ph ja vessahan on nyt sillä mallilla että sitä saisi alkaa laatoittamaan =) ja takan asennuskin alkaa tod. näköisesti tänään!


Seinäsaumojen hiominen on vauhdissaan, toki nämä arkipäivät omien töiden parissa vähän sitä hidastavat mutta tietää mitä illalla tekee kun kotia pääsee. Makuuhuone on vielä tasottelematta (vasta kertaalleen menty läpi), ja eteisestä puuttuu vielä seinää minkä saisi ilmeisesti piankin levytettyä kun keskuspölynimurin putket on nyt paikallansa. Kyllähän tässä saisi jo vähän hoppuilla jos meinaa ennen kalusteiden tuloa saada seinät maaliin, paneelit kattoon ja laatat lattiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti