perjantai 14. kesäkuuta 2013

Aika rientää.

Niin se vaan on että aika on mennyt siivillä ja kesä on jo täällä!!!
Tässä kuluneena aikana on käyty kalusteiden mitat läpi ja kaikki sopii melkein kuin nakutettu paikalleen, yksi yläkaappi pieneni ettei tule vahingossakaan ikkunan eteen. Toimitus on alustavasti sovittu viikolle 33 (elokuussa). Tähän siis tähdätään!

Takan taustaseinä on jo maalissa (Tunto Hienolla, sävy on Höyhen F487), ja takan asennus alkaa lähiaikoina (parin viikon sisällä?). Mietiskelin mielessäni kun kerran sitä maalia vielä on, että käyn sen vielä kolmanteen kertaan läpi niin tulee ainakin hyvä.

Seinien saumojen tasottelut on vauhdissa. On kyllä semmoista puuhaa että ei kannata koskaan sanoa "kyllä mä voin kokeilla"! Lopputulos on nyt se että olen "kokeilemassa" sitä jo toista, osittain kolmatta kierrosta ja kysympähän vaan että kuka ne hioo ;) Neuvoja olen saanut monelta asiaan perehtyneeltä, mutta neuvoja ja tapoja tuntuu olevan yhtä monenlaista kuin tekijääkin. Olen tasoitellut semmoisella 350 mm leveällä lastalla, Kokeilin leveämpääkin (onkohan 500-600mm) mutta siitä ei tullut ainakaan yhtään mitään! Moni on sanonut että kannattaa tasotella vaan läpiasti kaikki seinät, että tulee hyvä. Suurin osa seinistä tulee maaliin niin siinä kyllä näkyy pienimmätkin virheet. Mutta kuka jaksaa tasoitella ne kokonaan, kysympähän vaan? :D PUUUUUH... 
No, ei se auta kuin tsempata ja toivoa että löytyy hiojia sitten kun sen aika koittaa. Tavoitteeksi oon asettanu että juhannuksena hiotaan, saas nähdä! Makuuhuoneen jätän viimeiseksi jos tuntuu ettei aika riitä :)

On siellä (oikeasti) muutakin tapahtunut. 

- Keittiön ja eteisen lattiat on tasoiteltu isoa laattaa varten, 
- pesuhuoneen ja kellarin seinät on tasoiteltu, 
- maakasoja siirrelty, ja ajettu pois 
- vesieristeet on räiskitty seinille pesuhuoneessa ja 1. kerroksen vessassa, 
- ja tietty siivoiltu (vai tarvitseeko sitä edes mainita).

Laittelen myöhemmin sitten sen kuvapainotteisen postauksen kun saan kuvat siirrettyä koneelle. Lupaan ihan tämän kesäkuun aikana toteuttaa kyseisen postauksen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti