tiistai 4. syyskuuta 2012

Rakennuslupa!

Eilen tuli postissa myöntävä päätös rakennusluvasta! =)


Vielä(kään) ei vain ole tapahtunut mitään talon pohjan/ kellarin hyväksi, saas nähdä niin kiire tulee. " Sanommunsanoneen " ! ;)

Sen sijaan kävin tutustumassa viime viikolla meidän tontilla nököttävään saunaan. Sauna on melko karu näky kun oven avaa;Kunnon painajainen.

Mutta, kyllä siitä vielä meille pihasauna tehdään! :) Eri asia on sitten että milloin ja millä rahalla.

Seinät oli jostain syystä vuorattu jollain levyllä (?) joka oli jo ihan pelkkää "putua". Sorkkaraudalla vaan reikä seinään ja repimään...
Alla oleva hirsi oli sen verran hyvässä kunnossa  ( JES! ) että purkutuomiota tämä tönö ei saa! Tosin, ei saisi nuolaista ennen kuin tipahtaa... =/ Tiedä mitä sieltä vielä löytyy.
Tällä hetkellä sauna makaa betonilaatan päällä, mutta vähän turhan syvällä maassa. Asialle siis pitää tehdä jotain, vielä vain mietinnässä että mitä. Sauna on n. 9-10 metrin päässä meidän tulevan takaterassin nurkasta, ja aika paljon vaikuttaa miten piha muokkaantuu tässä talonrakentamisen myötä.
Katsotaan jos saisi lisää aikaan saunan osalta ennen perustus urakan alkamista. :)

3 kommenttia:

 1. Onnea rakennusluvasta! Mielestäni ihana tuo vanha pihasauna. Ja ovelta näkyy aarteita, pinnatuoli ja joku ihana keinutuoli!!!!! Voisiko pinnatuoli olla myynnissä??? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja pihasauna on kyllä aika kiva.
   Tarkemmin kun kuvaa katsoo niin tuo keinutuolilta näyttävä kapistus on rikkinäinen muovituoli :) Se kyllä tosiaan näyttää keinutuolilta! Muutama aarre sieltä löytyy, kuten tuo pinnatuoli sekä vanha puinen pirtin penkki. Harmi kyllä tuoli ei ole myynnissä, mutta ilmoitan jos mieli muuttuu :)

   Poista
  2. Mulla varmaan silmät harittaa... olin ihan näkevinäni keinutuolin... :D juu, ilmoita ihmeessä jos tuolista tahdotkin eroon :)

   Poista