torstai 14. heinäkuuta 2016

Alakerran tiloja muuton jälkeen

Alakertaan saatiin hieman lisää tilaa kun pääsimme muuttamaan yläkertaan. Kuvista tuli näköjään hieman pimeitä, kuten yläkerrankin kuvista kun en sen kummemmin kameran asetuksia rassannut, mutta mennään nyt näillä mitä on :) Eli tässä alakertaa;

Meidän vanhasta makuuhuoneesta tehtiin pojille leikkihuone, kun kaikki päivän aikana tapahtuva toiminta kumminkin keskittyy tähän kerrokseen. Ruokapöydästä on kaiken lisäksi vielä hyvät näkymät leikkihuoneeseen, saa päivystää sivusilmällä jos on vieraita kahvipöydässä.
Leikkihuoneen vanha sänky on lojunut kotipaikkani vintillä turhan panttina, joten tehtiin siitä tuommoinen "sohvasänky" leikkihuoneeseen. Hemnesin sohvasänky haaveet siirtyi tällä konstin :D
Ruokailutilaan löytyi myös aivan ihana lautashylly, jota isäni vähän taas tuunaili. Se on mielestäni kuin nappi silmään tuolla seinällä.
Olohuoneeseen löytyi uudet kesäiset verhot H&M:ltä, joiden hintakaan ei päätä huimannut. Virkkasin myös uudet matot olohuoneeseen ennen Aleksin syntymää, vanhat siirtyivät yläkertaan. Nyt tuo virkkausharrastus on vähän jäänyt mutta kova hinku olisi taas jo jotakin väsätä. Muuta uutta ei tähän yhteyteen ole alakerrassa tapahtunut, mutta lupaan päivittää jos joskus saamme uuden tv-tason tai sohvakalusteet hankittua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti