sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Ulkotilannetta

Ulkona on havaittavissa edistystä kun nurkkalaudat ja monta sataa metriä koristelautaa on löytänyt paikkansa. Vielä puuttuu osa mutta kyllähän niitä on näperrettykin. Itse olen lähinnä vain maalaillut ja ihaillut lopputulosta :)

 
 

 

 
 
Kuten kuvistakin näkyy, tielle näkyvän päädyn maalien sävyero on silmiin pistävä. Sama maali ja sävy on ollut käytössä mutta eri satsi. Tästä siis opimme sen, että samalla satsilla aina seinä kerrallaan niin ei käy näin. Maalia ei ole ohennettu millään ja aina on sekoitettu huolella, mutta en tiedä voiko keli olosuhteilla olla noin suuri vaikutus asiaan. Maalaushan tapahtui siis niin että maalasin ensin niin paljon kun vain ylsin a-tikkailta, loput maalattiin sitten myöhemmin traktorin avulla. No, toiseen kertaan se on joka tapauksessa vielä maalattava :)
Valot hain perjantaina postista, tuolla ne odottaa vielä avaamattomassa paketissa asentajaansa. ;) Nyt on toki niin että puinti on nyt etusijalla kun vain kelit sen sallii. Ainakin on luvannut aurinkoista viikkoa ensi viikoksi, josko ne puinnit saataisiin päätökseen.

2 kommenttia: