lauantai 23. marraskuuta 2013

Kellari

Meillä on autotallissa ovet!
Crawfordin Line malli, värinä valkea alumiini. Positiivisena yllätyksenä sisäpuolelta valkoiset! Ainakin vielä...
Asennukseen meni kahdelta mieheltä kahteen oveen n. 11h, siihen lisäksi vielä nostimien asennus ja "sähköistys". 

Pukuhuoneen/oleskelutilan seinät on tasoiteltu, kiitos Eeva-kettiön! Eeva-keittiön pojat ovat myös kaikkien kalusteasennuksien takana, kun otimme kalusteet Ala Carté keittiöltä ilman asennusta. Kaikki laatoitukset ja saumaukset on heidän käsialaansa, samoin listoitukset, katon paneloinnit ja mitähän vielä... Eli ei suinkaan olla täällä kaksistaan omien töiden ohella rakenneltu =)

Pesuhuoneessa laatoitukset odottaa saumausta, ja sauna jätetään tekemättä vielä toistaiseksi (lattialaatoitusta lukuunottamatta). Tässä viimeisimpiä kuvia, mihin ei ole vielä lattialaatoitukset päässeet mutta kellariin tehty väliseinä jo näkyy mitä ei alunperin ole pohjakuviin suunniteltukaan;
Kellarin porrasaukkoon tehdyn väliseinän perimmäisin syy oli pukuhuoneen avoimuus ilman tuota väliseinää. Pukuhuoneessa tarvitaan kumminkin hieman yksityisyyttä :) Nyt on myös erillinen pienempi eteinen autotallista tullessa.
Kellarin ikkunat on myös jo paikoillansa ja torstaina saimme lattialämmöt pelittämään, joten kylmänkään ei pitäisi enää yllättää. 
Porrastoimitus on sovittu viikolle 50, eli siinä taitaa olla seuraava etappi =) Porrasaukon seinät on 1 kerroksen osalta jo valmiina ja viimeisessä pinnassaan, mutta kellarin osalta tasoittelin saumat tänään vasta yhteen kertaan. 
Yritän päivittää tänne piakkoin myös 1 kerroksen tilannetta joka alkaa olla jo melko hyvällä mallilla, samoin ulkonakin on tapahtunut jo jotain! Jos ei muuten muka ehdi, niin kuvina edes ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti