maanantai 25. maaliskuuta 2013

Yläkerta

Kuvat kertokoon tämän hetken tilanteen:
 
Tälle mallille se todennäköisesti jääkin rakenteiltaan niin pitkäksi aikaa kun saamme kellarin ja 1. kerroksen asuttavaan kuntoon. Tällä hetkellä se toimii varastointi tilana, samoin kuten autotalli, joten sitä krääsää on miten sattuu :)


Ja mitenkä vaikeaa on suunnitella koko talon valaistus! "...joo, eiku... jos sittenkin...". Helpoin olisi käyttää jonkun alan ammattilaisen palvelua, mutta tässäkin tapauksessa varmaan säästetään väärässä paikassa ja suunnitellaan itse ;) Luulisin, että nyt alkaa olemaan 1. kerroksen osalta valaistus suunniteltu, monen eikun jälkeen. Eteiseen, kodinhoitohuoneeseen ja keittiöön tulee spotteja, olohuoneen erkkeriin ja takkaseinälle spotteja, koukkukannet olohuoneen ja ruokailuhuoneen keskikohdille, koukkukansi makuuhuoneeseen, ja vessaan. Jos saisin jonkinlaisen piirroksen aikaan niin voin sen tänne lisäillä. Iso JOS. :)

Tällä hetkellä meneillään on sähköhommat, pikkuhiljaa hyvä tulee kun mies ne iltahommina tekee. :) Osaa seinistä saisi jo villata ja levyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti