tiistai 23. syyskuuta 2014

HENGISSÄ OLLAAN! Ja Kurkkaus kellariin :)

Hieman on tosiaan venynyt tammikuun jälkeen rakentaminen ja tilanteen päivittely. Mutta ehkä asia korjaantuu tässä syksyn aikana... EHKÄ ;)
Kellarissa on siis tapahtunut jotain sitten viime päivitysten, vaikkakin hieman pitkillä kantimilla (kuten tämä "bloggailu");


Kellariin tuli hirsipaneeliseinää yhdelle osalle, loput tasoteltiin ja maalattiin.


Kylpyhuoneen ja saunan välinen aukko odottaa lasiseinän asennusta.


Suihkut on löytäneet paikkansa.


Sauna on valmis ja osat melki paikallaan.



Paneeli sai värikseen läpikuultavan harmaan. Vielä en ole aivan tyytyväinen tähän väriin, mutta ajattelin että vedän se toiseen kertaan samalla sävyllä tai vaaleammalla päälle sitten joskus jälkeenpäin kun paneelit on löytäneet paikkansa (olettaen että ne hieman vielä elää), ja näen miltä tämä huone näyttää kalustettuna.


Ulkona on saatu suurin osa maalin peittoon, kiitos maalaustalkoo porukan! Valtava apu ja paljon saatiin päivän aikana maalattua.




Vielä pitäisi sadevesisysteemit asentaa, jos nyt tärkeysjärjestystä ajatellaan. Ja maalata loppuun niiltä osin mitä jäljellä on, jos vain kelit vielä sallivat. Huonolta näyttää, mutta katsotaan... :) Pientä rajaa näkyy maalauksesta jääneen, onkohan vain ettei ollut vielä kuivunut, tai "joku" ei ole sekotellut maalipurkkia huolellisesti? :D Hitsinpimpulat. Aika näyttää ja ens kesänä uusiks (hirvittää jo nyt).

1. kerroshan on siis jo valmis, jos muutamaa listaa ei lasketa. Siitä kuvia myöhemmin. :) Yläkertaan ei olla koskettukaan, eikä varmaan kosketa ennen joulua ( 2050 ? ).